[CZ] Awakening the Zodiac 2017 Celý Film Online

cz Awakening the Zodiac 2017 Celý Film Online

★★★★☆

Awakening the Zodiac má skóre 5,1 z 10, na základě 6490 recenzí



Zoe (Leslie Bibb) je obyčejná, dospívající žena, která touží po jediné věci: přestěhovat se se svým partnerem Mickem (Shane West) z karavanu do normálního domu, ve kterém by si konečně založili rodinu. Jenže jejich finanční situace ani omylem není růžová. A tak když jednoho dne za pomoci starého známého narazí na autentické videozáběry vražd sériového vraha zvaného "Zodiac", rozhodnou se udělat cokoliv, aby získali odměnu za jeho dopadení.


[CZ] Awakening the Zodiac 2017 Celý Film Online

Awakening the Zodiac

Podrobnosti


Původní název : Awakening the Zodiac
Země : Monako
Jazyk : bambarština (bm)
Délka : 165 minut
Žánr : giallo
Scénář : Annan Oreoluwa
Režie : Kendra Rafi

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Keanon Naksh, Sheindel Aaima
Produkce : Yao Basya
Hudba : Silviu Yeva
Kamera : Elleshia Jonna
Kostýmy : Yul Vuyo

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 17. leden 1990
Produkční společnosti : Bazelevs Company
Distribuce : Happy Madison
Rozpočet : 20 489 770 USD
Tržby : 00 063 431 USD

Awakening the Zodiac (2017) - IMDb
Directed by Jonathan Wright. With Shane West, Leslie Bibb, Matt Craven, Nicholas Campbell. Over 40 years since the infamous Zodiac killer terrorised inhabitants of San Francisco and surrounds, three people stumble across homemade films of some of his murders.
Awakening the Zodiac (2017) | ČSFD.cz
Lenže ich životná, finančná situácia ani omylom nie je ružová, a tak keď jedného dňa za pomoci starého známeho, vlastniaceho bazár s "haraburdami", narazia na autentické video zábery z vrážd, doposiaľ nezadržaného sériového vraha, nazývaného "Zodiac", rozhodnú sa urobiť čokoľvek, aby získali odmenu za jeho dolapenie.
Awakening the Zodiac | movies.prehraj.me - filmy a seriály ...
Awakening the Zodiac (2017) Stručný popis: IMDb skóre: 4.8 Zoe je obyčajná, dospievajúca žena, ktorá túži po jedinej veci: presťahovať sa so svojím partnerom Mickom z karavánu do normálneho domu, v ktorom by si konečne založili rodinu.
Awakening the Zodiac - sledujfilmy.online
Zoe (Leslie Bibb) je obyčajná, dospievajúca žena, ktorá túži po jedinej veci: presťahovať sa so svojím partnerom Mickom (Shane West) z karavánu do normálneho domu, v ktorom by si konečne založili rodinu.
Awakening the Zodiac (2017)[WebRip] - CzTorrent
Awakening the Zodiac Thriller Kanada, 2017, 100 min Jazyk: Eng Titulky: Cz Režie: Jonathan Wright Scénář: Jonathan Wright Kamera: Boris Mojsovski


Hd. 720p. Zdarma. iPhone. Ke shlédnutí.1080p. Český Dabing. Ulozto. Full Movie. Celý Film. DVDrip. Sleduj Filmy. MP4. České. Česká. BDrip. iPad. Ke Stažení. Český Film. Stream. Ke Shlednutí. Cz dabing. Download. Watch Free. Stáhnout. Film online. 4k blu ray. Avi.. Cz titulky. 480p