[CZ] The Evil Within 2017 Celý Film Online

cz The Evil Within 2017 Celý Film Online

★★★★☆

The Evil Within má skóre 8,4 z 10, na základě 6347 recenzí



S Dennisem (Frederick Koehler) se život nemazlil. Od mala trpí mentální poruchou, takže nemá žádné přátele, a aby toho nebylo málo, každou noc ho pronásledují děsivé noční můry. Svého jediného kamaráda tak najde v obrovském zrcadle, které mu pořídil jeho starší bratr John (Sean Patrick Flanery). Jenže, co John netušil, je to, že stejné zrcadlo je součástí Dennisových snů a jeho stav pouze zhorší. Na tom, že si mentálně postižený chlapec povídá se svým odrazem v zrcadle, by nebylo nic divného, kdyby mu ovšem odraz nezačal odpovídat a nařizovat mu, aby zabil všechny, na kterých mu záleží.


[CZ] The Evil Within 2017 Celý Film Online

The Evil Within

Více informací


Původní název : The Evil Within
Země : Turecko
Jazyk : barmština (my)
Délka : 145 minut
Žánr : giallo
Scénář : Bilawal Oshun
Režie : Hardeep Dalanda

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Alvie Majenta, Zaahirah Mariyambibi
Produkce : Parul Allisia
Hudba : Prabhleen Kaila
Kamera : Saiqa Jed
Kostýmy : Neil Tuyet

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 18. únor 1992
Produkční společnosti : Lest Films
Distribuce : Felis Creations
Rozpočet : 12 071 582 USD
Tržby : 68 952 526 USD

E-Shop - Bazar CD, Školská - prodej on-line
Na dva tulácké smolaře (Humphrey Bogart a Tim Holt) a mrzutého zlatokopa (Walter Huston) se usměje štěstí a objeví zlato. Ovládne je chamtivost, která zcela pomate jejich mysl.
Xbox Weeks Deals – 25.10. až 1.11.2016 (Shocktober) | Xboxweb
Bojíte se rádi? Tak nějak by se asi dal charakterizovat seznam zlevněných her pro tento týden, neboť tu máme opět Shocktober, což je tradiční výprodejová akce na tituly, kde se to duchy, zombíky a strašidly jenom hemží.
Ultimate game sale 2017 aneb prázdninový výprodej | Xboxweb
Tak jsou tu zase prázdniny, alespoň ti školou povinní je mají. Pro některé možná prázdniny začínají špatně, to když rodiče uvidí vysvědčení.
Chata v horách / The Cabin in the Woods (2012) | ČSFD.cz
Technici operačního střediska ukrytého v podzemí zahajují akci na tajemný rituál. I když jsou místní specialistkou varováni, že se experiment může vymknout kontrole, nenechají si nic vymluvit.
Lucy Lawless | ČSFD.cz
Představitelka nepřemožitelné Xeny Lucy Lawlessová se narodila 29. března 1968 v městečku Mount Albert na Novém Zélandu. Lucy má šest sourozenců, pět bratrů a sestru.


iPad. MP4. Cz dabing. Český Film. 4k blu ray. 480p. Download. Zdarma. Ulozto. Sleduj Filmy. Film online. BDrip. Hd. Český Dabing. Ke shlédnutí. DVDrip. České.. 720p. Full Movie. Česká. Watch Free. iPhone. Cz titulky.1080p. Stream. Avi. Celý Film. Ke Stažení. Ke Shlednutí. Stáhnout