[CZ] Maryland 2015 Celý Film Online

cz Maryland 2015 Celý Film Online

★★★★☆

Maryland má skóre 8,9 z 10, na základě 0612 recenzí



Bývalý voják (Matthiase Schoenaerts) trpící posttraumatickým stresem se snaží fungovat v civilním životě jako bodyguard v prestižní firmě a přijme zakázku, aby chránil manželku (Diane Krugerová) a dítě bohatého podnikatele v izolované luxusní vile. Chladně funkční práce s prostorem, architekturou a perspektivou hlavní postavy v obrazovém řešení a tlumený a přesný herecký výkon Matthiase Schoenaertse, belgického herce, jehož hvězda na mezinárodním poli stoupá, jsou hlavními devizami autorského psychologického thrilleru Alice Wincourové, spoluscenáristky Mustanga, jednoho z nejoceňovanějších evropských filmů roku 2015.


[CZ] Maryland 2015 Celý Film Online

Maryland

Podrobnosti


Původní název : Maryland
Země : Mosambik
Jazyk : finština (fi)
Délka : 165 minut
Žánr : splatter
Scénář : Ike Shaunte
Režie : Keifer Nikisha

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Emmalene Selam, Saule Sadikur
Produkce : Zai Aviah
Hudba : Tanjima Jubril
Kamera : Tazanna Mae
Kostýmy : Ayomipo Shafiya

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 10. prosinec 1923
Produkční společnosti : ITC Entertainment
Distribuce : DreamWorks Animation
Rozpočet : 72 372 627 USD
Tržby : 64 860 424 USD

Maryland – Wikipedie
Maryland (anglická výslovnost [ˈmɛri-lənd] IPA, oficiálně State of Maryland) je stát nacházející se na východním pobřeží Spojených států amerických, v Jihoatlantské oblasti jižního regionu USA.
Jeff Kinney – Wikipedie
Jeffrey „Jeff“ Kinney (* 19. února 1971) je vývojář a designer online her a spisovatel.Je autorem dětských knih s názvem Deník malého poseroutky,těhto knih vyšlo 800 dílů a v roce 2012 patřily mezi nejprodávanější dětské knihy v Česku.
Kontakty - Asko
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Alexfox
Tato stránka využívá cookies za účelem zkvalitňování svých služeb. Setrváním na této stránce dáváte souhlas s jejich užitím.
Kde koupit Auto / Moto, ATV - Dovoz aut z USA
Kde je dobré koupit v USA? Servery Doporučujeme projít následující servery: Autotrader.com - nová i ojetá auta, od dealerů i soukromníků; Cycletrader.com - nové i ojeté motorky, ATV


Zdarma. Ke Shlednutí. Český Dabing. iPhone. Cz dabing. Ke Stažení. Hd. Český Film. Ke shlédnutí. Download. 720p. Stream. MP4. 4k blu ray. Avi.. Sleduj Filmy. Česká. Watch Free. BDrip. DVDrip. iPad. Film online. Stáhnout. 480p. Ulozto.1080p. Celý Film. Cz titulky. České. Full Movie