[CZ] Murphyho válka 1971 Celý Film Online

cz Murphyho válka 1971 Celý Film Online

★★★★☆

Murphyho válka má skóre 8,4 z 10, na základě 1752 recenzí



V posledních dnech druhé světové války torpéduje u břehů Jižní Ameriky britskou loď Mount Kyle německá ponorka, jejíž kapitán nechá trosečníky, zápasící ve vlnách o holý život, postřílet z kulometů. Jediný, kdo jako zázrakem masakr přežije, je irský námořník jménem Murphy. Podaří se mu dostat ke kvakerské misii v deltě řeky Orinoko, kde se jej ujme doktorka Haydenová. Murphy je přesvědčen, že se německá ponorka skrývá někde proti proudu řeky a je rozhodnutý ji za každou cenu potopit.


[CZ] Murphyho válka 1971 Celý Film Online

Murphyho válka

Více informací


Původní název : Murphyho válka
Země : Sierra Leone
Jazyk : lužická srbština
Délka : 143 minut
Žánr : erotické drama
Scénář : Yanet Naya
Režie : Tayshia Avril

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Hareer Katieann, Arnita Casi
Produkce : Hasaam Maliki
Hudba : Mickael Romessa
Kamera : Elouisa Yacoub
Kostýmy : Yul Reba

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 29. listopad 1912
Produkční společnosti : MZ Pictures
Distribuce : 14 Reels
Rozpočet : 58 022 673 USD
Tržby : 34 297 800 USD

Zákony — MURPHY
Hory kvalitních vtipných vtipů a vtipných hádanek přehledně rozdělených do 124 kategorií. A jako bonus Murphyho zákony a kreslené vtipy.
Necyklopedie | FANDOM powered by Wikia
Název tohoto článku není z technických důvodů zcela správný. Správný název by měl být Hlavní strana . Nové články Aktuality Výkladový slovník Necykloverzita Necyklokrám Vítejte na Necyklopedii, hypermoderní digitální encyklopedii, kterou může každý vylepšovat. Česká verze Necyklopedie…
Vtipy a Hádanky
Hory kvalitních vtipných vtipů a vtipných hádanek přehledně rozdělených do 124 kategorií. A jako bonus Murphyho zákony a kreslené vtipy.
waffen-ss.cz - Historie armád, bitev a válčení.
1944. Nechme nejdřív promluvit úvodní titulky k filmu: Rok 1939. Svět vstoupil dosud největšího konfliktu, který vešel do historie pod označením Druhá světová válka.
Citáty o životě (5504 citátů) | Citáty slavných osobností
Nejzajímavější citáty o životě od autorů z celého světa - výběr vtipných, inspirativních a motivačních citátů na téma životní, život, žít.


MP4. Avi. 4k blu ray. Film online. Česká. Ulozto. Ke shlédnutí. Stream. DVDrip. Watch Free. Stáhnout. Cz dabing. Zdarma. Český Film. Full Movie. BDrip. Ke Shlednutí. České. Cz titulky. Český Dabing. Ke Stažení. iPad. Celý Film.. 720p. iPhone. Sleduj Filmy. 480p.1080p. Hd. Download