[CZ] Prokletý kšeft 2016 Celý Film Online

cz Prokletý kšeft 2016 Celý Film Online

★★★★☆

Prokletý kšeft má skóre 8,4 z 10, na základě 5069 recenzí



Příběh tří mužů propuštěných z vězení. Diesel (Christopher Matthew Cook), Mad Dog (Willem Dafoe) a Troy (Nicolas Cage) se po dlouhé době strávené za mřížemi musí naučit žít na svobodě tak, aby nic nevyvedli a nedostali se zpět tam, odkud pŕišli. Troy hledá nekomplikovaný život, ale nedokáže se zbavit své nenávisti k systému. Diesel je na výplatní listině mafie a jeho zájem o život na předměstí s přecitlivělou manželkou slábne. Mad Dog, neřízená střela trojky, se řítí z jedného problému do druhého. Nakonec se všichni tři sejdou při "posledním" zátahu. Najme je mafián, aby unesli dítě šéfa konkurenčního gangu. Před očima mají velký balík peněz,jenže akce se bohužel nepovede a trojice má co dělat nejen s policií, ale i se dvěma skupinami mafiánů.


[CZ] Prokletý kšeft 2016 Celý Film Online

Prokletý kšeft

Podrobnosti


Původní název : Prokletý kšeft
Země : Niger
Jazyk : řečtina (el)
Délka : 143 minut
Žánr : akční
Scénář : Ream Temperance
Režie : Kendra Setaish

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Thyra Cadi, Nevie Haiden
Produkce : Nefertari Miquel
Hudba : Shreyas Namaan
Kamera : Saiqa Verdell
Kostýmy : Niklas Shahzaib

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 13. leden 1985
Produkční společnosti : Alibaba Pictures
Distribuce : Bug AS
Rozpočet : 15 944 927 USD
Tržby : 94 420 617 USD

Prokletý kšeft / Dog Eat Dog (2016) | ČSFD.cz
Příběh tří mužů propuštěných z vězení.Diesel (Christopher Matthew Cook), Mad Dog (Willem Dafoe) a Troy (Nicolas Cage) se po dlouhé době strávené za mřížemi musí naučit žít na svobodě tak, aby nic nevyvedli a nedostali se zpět tam, odkud pŕišli.
Online filmy | VideoSeriály.to
V době, kdy úspěšný vedoucí pracovník newyorské reklamní agentury (Will Smith) prožívá hlubokou osobní tragédii a zcela se stahuje do ústraní, ...
Willem Dafoe | ČSFD.cz
Již od brzkého dětství se zajímal o film. Připojil se k experimentálnímu divadlu Theatre X v Millwaukee. V roce 1977 se přestěhoval do New Yorku, kde účinkoval v avantgardní dramatické dílně The Performance Group.
Ahaonline.cz
Když ji bylo sedm, kouslo ji nakažené klíště a lékaři jí objevili lymskou boreliózu. Po třinácti letech se nemoc znovu probudila. Dostala antibiotika a podle českých lékařů by měla být zdravá.
Akční filmy online | Sosac.ph, sosac.to, sosac.tv - Sleduj ...
Akční filmy online ke shlédnutí na sosac.tv


Ke Shlednutí. Český Film. Ulozto. Film online. Sleduj Filmy. Český Dabing. Ke Stažení. Cz dabing. Cz titulky.. Celý Film. 4k blu ray. BDrip. iPad. České. Stáhnout. Zdarma. MP4. Avi. Watch Free. Download. Hd. Full Movie. 480p. Ke shlédnutí.1080p. Česká. 720p. DVDrip. iPhone. Stream