[CZ] Zůstaň hladový 1976 Celý Film Online

cz Zůstaň hladový 1976 Celý Film Online

★★★★☆

Zůstaň hladový má skóre 6,2 z 10, na základě 6356 recenzí



Mocná korporace se snaží koupit celou čtvrť a přestavět ji se značným ziskem. Joe Santo (Arnold Schwarzenegger) je majitelem malé posilovny nazvané Olympic, kde se připravuje na brzké kulturistické klání Mr. Universum a o prodeji nechce ani slyšet. Craig Blake (Jeff Bridges) je najat, aby ho přesvědčil k prodeji, ale brzy začne mít místní lidi rád a zamiluje se i do Joeovy přítelkyně Mary Farnsworth (Sally Field). Ale korporace se tak lehce nevzdává.
Arnold Schwarzenegger dostal za tuto roli Zlatý Glóbus za nejlepší herecký filmový debut roku.


[CZ] Zůstaň hladový 1976 Celý Film Online

Zůstaň hladový

Více informací


Původní název : Zůstaň hladový
Země : Kyrgyzstán
Jazyk : tibetština (bo)
Délka : 166 minut
Žánr : kanibalský film
Scénář : Yilin Raiah
Režie : Jammie Rikai

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Domingo Brentley, Ilyes Ruchika
Produkce : Bahadar Dennan
Hudba : Ishrat Ioana
Kamera : Abdulahi Rubens
Kostýmy : Aragorn Sevan

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 17. červen 1986
Produkční společnosti : Bavaria Film
Distribuce : Mingxing Film
Rozpočet : 88 460 592 USD
Tržby : 29 203 053 USD

Zůstaň hladový / Stay Hungry (1976) | ČSFD.cz
Zůstaň hladový je všehochuť neubírající se vůbec, ale vůbec žádným směrem. Přijde mi, že J.Bridges ač v hlavní roli, je zde opravdu jen do počtu. Kdy mi srdce na chvíli zaplesalo bylo v momentě, kdy na řadu přišly trénink Arnieho a záběry z Mr.Olympia.
Zůstaň hladový – Wikipedie
Zůstaň hladový na ČSFD IMDb Některá data mohou pocházet z datové položky. Zůstaň hladový (v anglickém originálu Stay Hungry) je dramatická filmová komedie z roku 1976 režiséra Boba Rafelsona natočená na základě scénáře Charlese Gainese (adaptace jeho stejnojmenného románu z roku 1972).
Zůstaň hladový (1976) online ke zhlédnutí - Filmy ...
Zůstaň hladový. Mocná korporace se snaží koupit celou čtvrť a přestavět ji se značným ziskem. Joe Santo (Arnold Schwarzenegger) je majitelem malé posilovny nazvané Olympic, kde se připravuje na brzké kulturistické klání Mr. Universum a o prodeji nechce ani slyšet.
Zůstaň hladový - film online | FILMTORO
Je film Zůstaň hladový dostupný online či ke stažení na Netflixu, iTunes nebo Google Play? S českými titulky či dabingem? Máme podrobné srovnání
Zůstaň hladový - Stay Hungry (1976) | SHOWBIZ.CZ
Zůstaň hladový fotky(12) Obsazen ...


BDrip. Český Film. 480p. Cz dabing. iPad. DVDrip.1080p. Zdarma. 4k blu ray. Stream. Ke Shlednutí. Film online. Cz titulky. Sleduj Filmy. iPhone. Full Movie. Celý Film. 720p. Download. Ulozto. MP4. Ke shlédnutí. Česká. Watch Free. České. Avi. Hd. Český Dabing.. Stáhnout. Ke Stažení