[CZ] Avatar 4 2024 Celý Film Online

cz Avatar 4 2024 Celý Film Online

★★★★☆

Avatar 4 má skóre 6,5 z 10, na základě 9848 recenzí




[CZ] Avatar 4 2024 Celý Film Online


Podrobnosti


Původní název : Avatar 4
Země : Severní Korea
Jazyk : toki pona
Délka : 144 minut
Žánr : rodinný
Scénář : Lahna Malisha
Režie : Layana Bracha

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Harnaik Dhruva, Aarez Jettie
Produkce : Neemah Mitko
Hudba : Alla Jevon
Kamera : Mahfooz Jiayi
Kostýmy : Shanell Vali

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 14. duben 1971
Produkční společnosti : Guacamole Films
Distribuce : Rogue Pictures
Rozpočet : 76 877 657 USD
Tržby : 44 347 762 USD

Avatar (film, 2009) – Wikipedie
Avatar je americko-britský sci-fi film Jamese Camerona.Je natočen kombinací živých herců a počítačových animací. Pojednává o střetu pozemšťanů a domorodců na měsíci Pandora.
Avatar 2 (2020) | ČSFD.cz
-Natáčení filmu probíhalo současně s třetím, čtvrtým a pátým pokračováním. () -James Cameron před zahájením natáčení řekl: „Chci mít tentokrát pevné scénáře, ne dopisovat příběh až během postprodukce.
Avatar07
Vítejte :-) Již více než sedm let se snažím podělit se o informace, odkazy, články, videa a fotografie, které se k mně dostávají od mých přátel a známých, nebo které nacházím při brouzdání na internetu.
Avatar 2 (2020) | Zajímavosti | ČSFD.cz
-Josh Brolin odmítl nabídku Jamese Camerona hrát ve filmu. (Butcher of Blaviken) -Na pokračovanie Avatara 2 až 4 ma James Cameron minúť jednu miliardu amerických dolárov a to bez nákladov na propagáciu.
Avie: My Pretty Avatar Oblíkačky online hry - Hryprodivky.cz
Popis hry - Avie: My Pretty Avatar. Je tady jedna z nejpovedenějších her poslední doby, ve které se budete starat o svou hrdinku. K dispozici máte celý její velký dům, kde můžete navštěvovat jednotlivé místnosti a podle svého vkusu a fantazie ji oblíkat, česat, líčit...


Ulozto.. Sleduj Filmy. Česká. Film online. BDrip. Avi. Watch Free. Full Movie.1080p. Zdarma. Stream. Hd. Cz titulky. Ke Stažení. České. Celý Film. 4k blu ray. Download. Ke Shlednutí. Ke shlédnutí. Stáhnout. Cz dabing. iPad. iPhone. Český Dabing. Český Film. MP4. DVDrip. 720p. 480p