[CZ] Den zamilovaných bláznů 1969 Celý Film Online

cz Den zamilovaných bláznů 1969 Celý Film Online

★★★★☆

Den zamilovaných bláznů má skóre 5,5 z 10, na základě 7053 recenzí



Řadový newyorský obchodník Howard Brubaker (Jack Lemmon) je čerstvě povýšen na vedoucího investičního oddělení, avšak ve skutečnosti není v práci šťastný. Zrovna tak se trápí v manželství s odtažitou ženou Phyllis. Na bujarém firemním večírku pozná krásnou Pařížanku Catherine (Catherine Deneuveová). Oba spolu ze snobské party odejdou a stráví ve vší počestnosti noc ve městě. Ukáže se, že Catherine je manželkou Howardova šéfa. Navzdory nesmírnému bohatství také není v manželství šťastná. Přestože oba pocházejí z úplně jiných poměrů, mají si hodně co říct a s přibývajícími hodinami začnou jeden druhého přitahovat. Nakonec se dohodnou, že opustí své dosavadní životy a odjedou spolu do Paříže. Do odletu letadla však zbývá celý den. Den, ve kterém se dostanou ke slovu námitky a pochybnosti...


[CZ] Den zamilovaných bláznů 1969 Celý Film Online

Den zamilovaných bláznů

Podrobnosti


Původní název : Den zamilovaných bláznů
Země : Botswana
Jazyk : laghu
Délka : 148 minut
Žánr : parodie
Scénář : Evana Rene
Režie : Sanel Tendo

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Amaleigh Tabasum, Tamica Awwal
Produkce : Kishani Umer
Hudba : Ketia Pavle
Kamera : Ameli Demmie
Kostýmy : Ozge Nileema

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 29. lednu 1989
Produkční společnosti : Illuminati Films
Distribuce : Legendary Pictures
Rozpočet : 01 163 163 USD
Tržby : 98 532 033 USD

Praha levně | Vše, co potřebujete vědět o Praze
Závrať, příjemné šimrání v břiše, rychlý a neobvyklý pohyb. Pojďte se s dětmi vydat do zábavních center, kde si jde hrát po celý den.
Archiv — Filmový klub — Česká televize
Australský dobrodružný film. Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním webu vyjadřujete souhlas.
Toulání Po Praze | Praha levně
Zamkněte svou lásku na tisíc západů a klíč zahoďte do hluboké vody, aby vás už nikdy, nikdo a nic nemohlo rozdělit! Romantický zvyk se z Itálie rozšířil po celé Evropě a připomíná most Milvio, na kterém byl prý roku 269 umučen patron všech zamilovaných, sv.
Záhrobský a Novák: Prý jsme debilové a exoti - iSport.cz
AKTUALIZOVÁNO - Díky Martině Sáblíkové a Šárce Záhrobské má Česko blízko k olympijské medaili. Tepnou jejich srdcí jsou dva muži – Petr Novák a Petr Záhrobský. Oni je drezúrovali a dovedli na vrchol. Sport Magazín dal oba rázovité trenéry poprvé do kupy. Otevřeně mluví ...


Ke shlédnutí. iPad. Ke Stažení. Cz dabing. České. Cz titulky. Ke Shlednutí. Česká.1080p. MP4. Hd. Stáhnout. BDrip. Watch Free. 480p. Český Dabing. Full Movie. Zdarma. Film online. Sleduj Filmy. DVDrip. 720p. Download. Ulozto. Celý Film. 4k blu ray. Avi. iPhone. Stream. Český Film.