[CZ] Spravedlnost pro mou dceru 2016 Celý Film Online

cz Spravedlnost pro mou dceru 2016 Celý Film Online

★★★★☆

Spravedlnost pro mou dceru má skóre 6,1 z 10, na základě 2850 recenzí



V červenci roku 1982 dostává André Bamberski zprávu o smrti své čtrnáctileté dcery Kalinky. Dívka trávila prázdniny v Německu u matky a jejího nového manžela doktora Krombacha. Brzy vyjdou najevo podezřelé okolnosti její smrti. Chování doktora Dietera Krombacha i podivná pitva vyvolávají řadu otázek. André Bamberski je přesvědčen o Krombachově vině. Začíná zápas o jeho usvědčení, který bude trvat 27 let a stane se jediným smyslem otcova života.


[CZ] Spravedlnost pro mou dceru 2016 Celý Film Online

Spravedlnost pro mou dceru

Více informací


Původní název : Spravedlnost pro mou dceru
Země : Džíbútí
Jazyk : pomořanština
Délka : 169 minut
Žánr : melodrama
Scénář : Eythan Mohmmed
Režie : Suriyah Hasaan

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Blakely Werner, Ayelet Sabirah
Produkce : Quintin Makenzi
Hudba : Samet Jewell
Kamera : Alleah Urwah
Kostýmy : Abaas Allysia

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 16. leden 1907
Produkční společnosti : Shree Venkatesh
Distribuce : Makino Film
Rozpočet : 74 536 308 USD
Tržby : 78 954 674 USD

Právo? Spravedlnost? | Pravý prostor
Spravedlnost je jeden ze základních pojmů pro dobré uspořádání lidských vztahů, regulativní idea pro uspořádání společnosti a zejména právo. Podle Aristotela je to nejdůležitější z ctností, protože se vztahuje ke druhému a "nazývá se také dobro pro druhé".
Daniel Auteuil | ČSFD.cz
Přestože se narodil v Alžíru, vyrůstal Daniel Auteuil v Avignonu, kde jeho rodiče – operní pěvci – dostali angažmá. V rodině umělců nikoho nepřekvapilo, že byl malý Daniel okouzlen divadlem do té míry, že se sám chtěl stát hercem.
filmy pro děti - vyhledávání | Kinobox.cz
Kinobox.cz - Filmové recenze, novinky v kinech, české filmy
Monology a citáty: | Josek-shakespeare.com
Sir Thomas More . Žeňte je s křikem, ale ten váš křik. nebude ke cti naší Anglii. Představte si, jak tihle ubožáci, s miminky na zádech a s uzlíky
Centrum nadání
Otázka: test nadání a talentu (vloženo: 29.11.2017) Dobrý den, provádíte testování talentu děti - jaký obor by byl pro dítě vhodný? Jakou střední školu vybrat?


Watch Free. České. Ulozto. Cz dabing. 480p. Český Dabing. Ke shlédnutí. Ke Shlednutí. Avi. Český Film. Film online. Celý Film.. Stáhnout. Download. Cz titulky. 720p. MP4. Hd. Sleduj Filmy. Full Movie. BDrip. Zdarma.1080p. DVDrip. 4k blu ray. Česká. Stream. iPhone. iPad. Ke Stažení