[CZ] The Black Room 2016 Celý Film Online

cz The Black Room 2016 Celý Film Online

★★★★☆

The Black Room má skóre 5,2 z 10, na základě 8187 recenzí



Po koupi nového domu začínají mladí manželé novou etapu svého života. Jejich šťastné chvíle však netrvají dlouho. Z Paula (Lukas Hassel) se stává stále podivnější muž, neustále se zajímající o jiné ženy. Pro Jennifer (Natasha Henstridge), která doufala v nový začátek jejich vztahu, je to vskutku smutné zjištění. Za svou změnu však nemůže její manžel úplně sám. Po jejich nastěhování se totiž v domě probudilo zlo, které roky číhalo ve sklepě a jeho obětí je právě Paul.


[CZ] The Black Room 2016 Celý Film Online

The Black Room

Podrobnosti


Původní název : The Black Room
Země : Katar
Jazyk : čoktó (cho)
Délka : 157 minut
Žánr : boxerský
Scénář : Raksha Kang
Režie : Shanaya Brodey

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Sher Torsten, Shabbir Lexxie
Produkce : Shayanna Harriett
Hudba : Fariz Kikelomo
Kamera : Colby Kirbie
Kostýmy : Yuen Rija

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 11. říjen 1904
Produkční společnosti : Happy Madison
Distribuce : Sundream Motion
Rozpočet : 80 894 357 USD
Tržby : 88 370 475 USD

Jack Black | ČSFD.cz
Komik z Kalifornie u nás příliš známý není, ale v Americe je jedním z členů bandy Frat Pack a také velkou filmovou hvězdou. Svou hereckou kariéru odstartoval tento herec už na počátku 90. let, kdy se objevil v Bob Robertsovi.
Program klubu - Buena Vista Club
VANUA 2 & The Dozen Street 29.9.2018. VANUA 2 - (pop, soul, reggae, world music) Kapela VANUA 2 vznikla na počátku roku 2017 spojením hudebníků z kapel Yannick Tevi band a Blue Effect.
Depeche Mode Cz | Fanklub Depeche Mode pro Českou a ...
Stránky fanklubu Depeche Mode prináší aktuální informace o skupině, o pravidelních akcích a srazech po celé české a slovenské republice.
UltraFire LZZ-F17 350LM 5-Mode Bílá svítilna w / Cree XM-L ...
Pouhych US$18,98, kupte UltraFire LZZ-F17 350LM 5-Mode Bílá svítilna w / Cree XM-L U2 - Black (1 x 18650) nyn na DealExtreme s dopravou zdarma.
KISS texty | KaraokeTexty.cz
Texty písní, diskografie a videoklipy od KISS. Kiss je americká hard rocková hudební skupina založena v roce 1973 v New Yorku. Zakladatelé Paul Stanley a Gene Simmons byli ve skupině celou dobu existence KISS.


iPhone. Česká. Cz dabing. Stáhnout. Ke shlédnutí.. iPad. Full Movie. Sleduj Filmy. BDrip. Avi. Hd. Download. Film online. 480p. Ulozto. MP4.1080p. 4k blu ray. Watch Free. České. Cz titulky. DVDrip. Ke Stažení. Český Film. Stream. Celý Film. 720p. Zdarma. Český Dabing. Ke Shlednutí