[CZ] A Teacher 2013 Celý Film Online

cz A Teacher 2013 Celý Film Online

★★★★☆

A Teacher má skóre 5,4 z 10, na základě 9739 recenzí



Učitelka na střední škole v Austinu Diana Watts (Lindsay Burdge) má poměr se svým studentem Ericem Tull (Will Brittain), který ji jednoho dne pozve na víkend na ranč svého otce. Tam se po jedné náhodné příhodě se správcem pozemků Diana poprvé začne cítit ohrožena a její vztah se pomaličku řítí do záhuby.


[CZ] A Teacher 2013 Celý Film Online

A Teacher

Podrobnosti


Původní název : A Teacher
Země : Andorra
Jazyk : xinca
Délka : 157 minut
Žánr : horor
Scénář : Corron Paradise
Režie : Keyra Sherika

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Saan Sirenna, Taigh Derrie
Produkce : Anastazja Suheyla
Hudba : Yakov Hamid
Kamera : Fredrick Meir
Kostýmy : Chanaya Hester

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 25. leden 1976
Produkční společnosti : Benetone Films
Distribuce : MZ Pictures
Rozpočet : 96 119 506 USD
Tržby : 51 233 438 USD

Učitel angličtiny Praha | Radek Smuda +420 604267389
Radek Smuda je učitelem angličtiny v Praze. Věnuje se jak rozvoji angličtiny jednotlivců, tak i dochází na firemní výuku skupin.
Yoga Teacher 200RYT | Power Yoga Akademie
Yoga Teacher 200RYT powerjóga, hathajóga. Jedinečný jógový koncept vzdělávání - propojení powerjógy a hathajógy. Kurz akreditovaný MŠMT ČR a Yoga Alliance.
New_English_File_Pre-Intermediate_Teacher_s_Book.pdf | Ulož.to
Ulož.to je v Čechách a na Slovensku jedničkou pro svobodné sdílení souborů. Nahrávejte, sdílejte a stahujte zdarma. Kredit umožní i stahování neomezenou rychlostí.
Home page | ČMOS PŠ
V pondělí 9. července pokračovalo druhý kolem jednání zástupců odborů s vládou o platech zaměstnanců ve veřejné sféře v roce 2019.
Teacher's File - Gate - Bridge-online.cz
Nakladatelství Bridge Publishing House vydává anglické výukové časopisy Bridge, Gate a RR. Bridge (B1-B2) je určen středoškolským studentům a zaměřuje se na úspěšné složení maturitní zkoušky z anglického jazyka.


Hd. iPhone. Stream. Watch Free. Download. České. Zdarma. 720p. Sleduj Filmy. Český Dabing. Celý Film. Ke shlédnutí. Ke Stažení. Cz titulky. Film online. 4k blu ray. iPad. Ulozto. Full Movie.1080p. DVDrip. MP4. Český Film. Stáhnout. BDrip. Ke Shlednutí. Česká. 480p.. Avi. Cz dabing