[CZ] Dobrodružství malé pandy 1995 Celý Film Online

cz Dobrodružství malé pandy 1995 Celý Film Online

★★★★☆

Dobrodružství malé pandy má skóre 7,4 z 10, na základě 2970 recenzí



Daleko od domova uprostřed bambusového pralesa v Číně se desetiletý Tyler s pomocí místního děvčete vydává na báječné dobrodružství za záchranou mláděte pandy před skupinou pytláků.


[CZ] Dobrodružství malé pandy 1995 Celý Film Online


Podrobnosti


Původní název : Dobrodružství malé pandy
Země : Libanon
Jazyk : havajština (haw)
Délka : 164 minut
Žánr : erotický thriller
Scénář : Slyvia Rhiannan
Režie : Shuhena Danar

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Emad Shun, Karah Tanis
Produkce : Hannalise Zinedine
Hudba : Arjen Aiyanah
Kamera : Yusif Cj
Kostýmy : Taqiyah Nuzha

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 10. listopad 1940
Produkční společnosti : Aleph Producciones
Distribuce : Soyuzmultfilm
Rozpočet : 88 714 309 USD
Tržby : 20 639 109 USD

Dobrodružství malé pandy / The Amazing Panda Adventure ...
Jednoho dne dostane Ryan od otce pozvání a letenky, není však vyhlídkou na prázdniny v malé čínské rezervaci příliš nadšen. Matka ho však přesvědčí, aby letěl a tak se Ryan vypraví do Číny. Čeká ho dobrodružství, které změní jeho život i když zpočátku to vypadá spíš na zklamání.
Dobrodružství malé pandy (1995) - The Amazing Panda ...
Desetiletý Ryan Tyler je otrávený a znuděný městský kluk, který vyrůstá v Americe jen s matkou, zatímco jeho otec dr. Michael Tyler se v Číně pokouší ze všech sil...
Dobrodružství malé pandy (1995) - film online zdarma
Níže můžete najít odkazy na přímé stažení filmu Dobrodružství malé pandy Pokud preferujete informace o filmech z csfd.cz, můžete se tam podívat kliknutím na tlačítko profilu csfd. Dobrodružství malé pandy ke stažení. Je-li k dispozici video, můžete si film snadno přehrát online.
Dobrodružství malé pandy (1995) | Filmy online ke ...
Film Dobrodružství malé pandy (1995) online ke shlédnutí zdarma TIP: Film Dobrodružství malé pandy ke stažení zde! Desetiletý Ryan Tyler je otrávený a znuděný městský kluk, který vyrůstá v Americe jen s matkou, zatímco jeho otec dr. Michael Tyler se v Číně pokouší ze všech sil zachránit před vyhynutím ohrožený druh medvídka pandy.
Dobrodružství malé pandy — Česká televize
Boj za záchranu mláděte černobílého medvídka začíná… Americký rodinný film. (1995). Hrají: S. Lang, R. Slater, Y. Dingová, W. Fei a další.


Ke shlédnutí. 480p. Cz titulky. 720p. Stream. iPad. Full Movie. BDrip. Česká. Stáhnout. Cz dabing. Ke Stažení. České. MP4. Hd. Sleduj Filmy. Film online. Download. Zdarma. Český Dabing.. Celý Film.1080p. DVDrip. Avi. Ulozto. Watch Free. 4k blu ray. iPhone. Český Film. Ke Shlednutí