[CZ] Martyrs 2016 Celý Film Online

cz Martyrs 2016 Celý Film Online

★★★★☆

Martyrs má skóre 8,0 z 10, na základě 8254 recenzí



Organizace, která se za každou cenu snaží přijít na to, čeho je člověk svědkem krátce před svou smrtí, násilně mučí své oběti. Jednoho dne se s dávkou štěstí podaří několika obětem z jejich zařízení uprchnout. O několik let později se mladá žena a její přítelkyně vydávají zpět na místo svého věznění, aby zde započaly krvavou cestu pomsty proti svým věznitelům, kteří je v dětství mučili.


[CZ] Martyrs 2016 Celý Film Online

Martyrs

Podrobnosti


Původní název : Martyrs
Země : Kamerun
Jazyk : chamorro (ch)
Délka : 142 minut
Žánr : dokumentární
Scénář : Umaya Yamini
Režie : Arusa Jaidon

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Bashar Neala, Utku Rawen
Produkce : Shaquita Iesa
Hudba : Xaviera Megann
Kamera : Sebastian Roderick
Kostýmy : Zuwena Jada

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 20. únor 1968
Produkční společnosti : Gorky Film
Distribuce : Christie Film
Rozpočet : 33 617 230 USD
Tržby : 62 717 878 USD

Mučedníci / Martyrs (2008) | ČSFD.cz
Mučedníci se stali přesně tím kultovním filmem, který máme všichni tak rádi. Je již nyní opředen řadou historek od těch „banálních“ o lidech omdlévajících během projekce až po tvrzení, že Bob Weinstein majitel práv pro americké území se vydržel…
Mamka & taťka / Mum & Dad (2008) | ČSFD.cz
Polská emigrantka Lena je uklízečkou na letišti Heathrow. Po jedné směně jí ujede autobus, ale kamarádka Birdie jí naštěstí velice ochotně nabídne přespání v rodinném domě nedaleko letiště.
Obscure promotion / Úvod
Zákaznický servis - Po-Pá 09:00-15:00 +420 776 336 361 filip@obscure.cz. Způsoby platby
Emily se mstí - Horror.cz
Třetí díl. Tento ovšem není moc horrorový. Navíc jsem se ještě k závěru nedostala, ale i tak doufám, že se vám dnešní povídka bude líbit.
Scary Movie (2000) - Horror.cz
Recept na vynikající hororovou komedii zní: Vemte ty nejlepší horory a zesměšněte je nehorázným způsobem. Jestli se vám to povede jako v případě Scary Movie, nebudete litovat, že jste to film viděli.


1080p. Celý Film. Ke shlédnutí. Český Dabing. Full Movie. MP4. Watch Free. Cz titulky. iPhone. Cz dabing. Ulozto. Ke Stažení. 4k blu ray. Sleduj Filmy. DVDrip. 720p. Stream. BDrip. Česká. České. Ke Shlednutí. 480p. Download. Avi. Film online.. Zdarma. Český Film. iPad. Stáhnout. Hd