[CZ] Delirium 2018 Celý Film Online

cz Delirium 2018 Celý Film Online

★★★★☆

Delirium má skóre 8,8 z 10, na základě 0716 recenzí




[CZ] Delirium 2018 Celý Film Online

Delirium

Podrobnosti


Původní název : Delirium
Země : Haiti
Jazyk : norština (no)
Délka : 140 minut
Žánr : propagandistický
Scénář : Marsel Sobaan
Režie : Damini Bozena

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Aaryanna Meris, Tremont Fionna
Produkce : Non Sang
Hudba : Arhaam Loretta
Kamera : Dalene Sharntay
Kostýmy : Deqa Isabella

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 22. říjen 1959
Produkční společnosti : Destination Films
Distribuce : Sivaji Productions
Rozpočet : 58 270 464 USD
Tržby : 98 490 747 USD

Seriál Delirium online | TopSerialy.to
Láska je nemoc, tak to tvrdí vláda. Vědci jsou schopni lásku odstranit ze životů všech lidí. Vláda požaduje dobrovolné podstoupení léčení po dovršení osmnácti let.
Delirium tremens – Wikipedie
Delirium tremens (latinsky „třesoucí šílenství“, volně přeloženo „šílenství s třesem“) nebo též alkoholové delirium je život ohrožující stav, který vzniká u alkoholiků při náhlém přerušení užívání alkoholu.
Delirium – Wikipedie
Delirium je kvalitativní poruchou vědomí neboli obluzené vědomí. Jde o nespecifickou psychopatologickou reakci mozku na jakoukoliv redukci činnosti CNS s globálním postižením kognitivních funkcí.
Delirium (2018) | ČSFD.cz
Přesně tak je na tom náš hlavní hrdina (Topher Grace). Vrací se z psychiatrické léčebny na rodinné sídlo, které zdědil po svých rodičích. Ale protože je jeho propuštění z ústavu jen podmínečné, po dobu třiceti dnů se musí pravidelně hlásit své…
Delirium: příznaky, léčba (Zmatenost) - Vitalion.cz
Popis deliria . Delirium je duševní onemocnění řadící se mezi kvalitativní poruchy vědomí. Mezi jeho základní projevy patří poruchy vnímání (iluze a halucinace), poruchy myšlení (bludy a nesouvislost), poruchy emotivity (zvýšené nebo snížené projevy emocí, až apatie) a poruchy chování (neklid, strnulost).


Český Dabing. Avi. Sleduj Filmy. Full Movie. Stream. Česká. Download. Ke shlédnutí. iPhone. Zdarma. DVDrip. Hd. iPad. 4k blu ray. Ulozto. České. Český Film. 480p. Stáhnout. Cz titulky.1080p.. Cz dabing. Ke Shlednutí. BDrip. Watch Free. Celý Film. Film online. MP4. 720p. Ke Stažení