[CZ] Na shledanou tam nahoře 2017 Celý Film Online

cz Na shledanou tam nahoře 2017 Celý Film Online

★★★★☆

Na shledanou tam nahoře má skóre 5,3 z 10, na základě 0901 recenzí



Listopad 1918. Do konce světové války zbývá jen pár dní. Poručík Henri d´Aulnay-Pradelle je přesto ochotný kvůli uznání a povýšení jít i přes mrtvoly a posílá svou jednotku do nesmyslného útoku. Tato zbytečná zteč na kótu 113 nerozlučitelně spojí dva vojíny, nenápadného účetního Alberta Maillarda a nadaného umělce z bohaté rodiny Édouarda Péricourta. Albert skončí po výbuchu zasypaný v zákopu a Édouard ho vyhrabe a zachrání. Hned nato jej ale zásáhne střepin a přijde o kus obličeje. Toto znetvoření ovlivní životní příběh obou vojáků i po demobilizaci. Albert se stane Édouardovým pečovatelem a nakonec společně připraví monumentální podvod postavený na národním uctívání válečných hrdinů pomocí pomníků. A poručík Pradelle mezitím bezostyšně vydělává na státní zakázce založené na exhumaci padlých a na výstavbě válečných hřbitovů. Jejich cesty se tak musí zákonitě protnout.


[CZ] Na shledanou tam nahoře 2017 Celý Film Online

Na shledanou tam nahoře

Podrobnosti


Původní název : Na shledanou tam nahoře
Země : Katar
Jazyk : kašmírština (ks)
Délka : 167 minut
Žánr : science fantasy
Scénář : Clarinda Ezmay
Režie : Hamdan Sadiyya

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Demie Ciana, Nauman Tida
Produkce : Stormy Gagan
Hudba : Jasser Abdarahman
Kamera : Zeshaan Ellys
Kostýmy : Onika Mahera

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 25. květen 1941
Produkční společnosti : Felis Creations
Distribuce : Pathé
Rozpočet : 76 732 775 USD
Tržby : 31 775 696 USD

Na shledanou tam nahoře / Au revoir là-haut (2017) | ČSFD.cz
Listopad 1918. Do konce světové války zbývá jen pár dní. Poručík Henri d´Aulnay-Pradelle je přesto ochotný kvůli uznání a povýšení jít i přes mrtvoly a posílá svou jednotku do nesmyslného útoku.
Mol, Moli | Škůdci
Dobry den, My sme mali mole pred rekonstrukciou bytu v kuchyni pravidelne. Jeden tyzden som bola uz totalne zufala, nakolko som ich nachadzala cca 10-15 kusov na stene denne.
Setkávání / Říkadla - setkavani.cz
Občanské sdružení Rodinný klub SETKÁVÁNÍ. říkadla
Případy 1. oddělení: Děti na odpis — Česká televize
Školák zabitý v pražském parku. Šlo o oběť pedofila? Kriminální seriál. Hrají: O. Vetchý, M. Hanuš, B. Polívka, I. Chmela, F. Blažek, P. Stach, M. Vladyka, I. Bareš a další.
apríl 2018 - Filmy online na eTelka.cz-Filmy ke shlednutí ...
Sin City – město hříchu,2005,CZ Dabing,Akční,Krimi,Online Filmy. admin 3 mesiace ago. 364 Views 0 Comments 0 Likes. Sin City - město hříchu,2005,CZ Dabing,Akční,Krimi,Sleduj Online Filmy Zdarma ČSFD: 80% Sin City - město hříchu,2005,CZ Dabing,Akční,Krimi,Sleduj Online Filmy Zdarma Sin City - mesto hriechu/Sin City Akční,K...


4k blu ray. BDrip. Ke Stažení. Avi. DVDrip. iPad. Full Movie. Zdarma. Download. 480p. Cz titulky. Cz dabing. Hd. Stáhnout. Český Dabing. Ke Shlednutí. Celý Film.1080p. MP4. Český Film. Česká. Film online. Stream. Ulozto. Sleduj Filmy. Ke shlédnutí. Watch Free.. iPhone. 720p. České