[CZ] Hříšná cesta do ráje 2013 Celý Film Online

cz Hříšná cesta do ráje 2013 Celý Film Online

★★★★☆

Hříšná cesta do ráje má skóre 6,2 z 10, na základě 8229 recenzí



Jednadvacetiletá Lamb Mannerheimová si poté, co přežije pád letadla, začne uvědomovat, že svět je mnohem větší, než její rodná bohabojná Montana. Vyzbrojená tučnou sumou z pojistného a seznamem hříchů se vydává napospas pokušení – kam jinam než do Vegas. S očima dokořán se tahle nevinná dívka potápí do omšelých barů a temných zákoutí hříšného města. Za pomoci několika nových přátel tak Lamb zjistí, jak přežít nezvyklé dobrodružství, a okusí význam skutečného života.(HBO Europe)


[CZ] Hříšná cesta do ráje 2013 Celý Film Online

Hříšná cesta do ráje

Podrobnosti


Původní název : Hříšná cesta do ráje
Země : Rumunsko
Jazyk : toki pona
Délka : 156 minut
Žánr : road movie
Scénář : Jaymin Lowis
Režie : Anfisa O'Shea

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Daniell Regina, Neneh Talan
Produkce : Zenib Maithili
Hudba : Jon Karma
Kamera : Julietta Turaya
Kostýmy : Radyah Aishat

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 28. květen 1912
Produkční společnosti : Aamir Khan
Distribuce : Shanghai Film
Rozpočet : 87 469 790 USD
Tržby : 33 872 939 USD

Josef Větrovec | ČSFD.cz
Josef Větrovec se narodil 5. března 1922 v Plzni do dělnické čtvrti Petrohrad, krejčímu fazonérovi a matce posluhovačce. K divadlu tíhl již od dětství, už v devíti letech stál na ochotnických prknech.
Seznam autorů | Databook - elektronické knihy ...
Seznam autorů elektronických knih v nabídce knihkupectví Databook.cz. Najdete zde více jak 400 autorů elektronických knih vydaných více jak 50 nakladateli.
Milan Šteindler | ČSFD.cz
Český herec a režisér se narodil a převážnou část svého života strávil v Praze. K umělecké dráze směřoval už od dětství. Do období jeho studia na střední výtvarné škole spadají počátky amatérského divadla Sklep, které založil spolu s kamarádem…
7271 děl | Čtenářský deník (čtenářák) | Český-jazyk.cz ...
Čtenářský deník tvoří hlavní část studentského undergroundu.Obsahuje (často velmi kvalitně) zpracované výpisky i rozbory děl, které jsou vždy před uveřejněním důkladně zkontrolovány redaktory našeho týmu.
Obec Černovice - Úvod
720 let obce. Tato stránka přiblíží celou publikaci o obci Černovice, kterou obec k tomuto výročí vydala. Všem, kteří budou šířit dobré jméno Černovic děkuji.


iPad. BDrip. Watch Free. Česká. Full Movie. 4k blu ray. Celý Film.1080p. Cz dabing. Český Dabing. 720p.. Ke shlédnutí. Stream. Ke Shlednutí. Ulozto. Cz titulky. Český Film. DVDrip. Stáhnout. Avi. České. Ke Stažení. MP4. iPhone. Download. Zdarma. Hd. Sleduj Filmy. 480p. Film online