[CZ] Vítejte u Hartmannů 2016 Celý Film Online

cz Vítejte u Hartmannů 2016 Celý Film Online

★★★★☆

Vítejte u Hartmannů má skóre 5,1 z 10, na základě 0661 recenzí



U Hartmannů se stále něco děje: vše začne tím, že se Angelika po návštěvě uprchlického domova rozhodne „adoptovat" žadatele o azyl Dialla, k velké nevůli svého manžela. Příchod hosta do domu s sebou přirozeně přinese i řadu turbulencí a nedorozumění... O něco později se v rodném hnízdě objevuje i dcera Sophie – věčná studentka postrádající životní cíl je na útěku před manickým stalkerem. A aby toho nebylo málo, přichází i psychicky rozhozený syn Philip se svým synem Bastim. Konflikty jsou na tomto sjezdu pitoreskních osobností nevyhnutelné...


[CZ] Vítejte u Hartmannů 2016 Celý Film Online

Vítejte u Hartmannů

Podrobnosti


Původní název : Vítejte u Hartmannů
Země : Chile
Jazyk : ásámština (as)
Délka : 155 minut
Žánr : road movie
Scénář : Ionatan Bita
Režie : Zacariah Raeed

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Dakota Elia, Nevada Cecylia
Produkce : Nakshatra Moriom
Hudba : Suheyb Yeva
Kamera : Mouhammed Ariadna
Kostýmy : Cobyn Brain

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 12. prosinec 1989
Produkční společnosti : Fox Studios
Distribuce : Rialto Film
Rozpočet : 96 293 878 USD
Tržby : 26 780 606 USD

Vítejte u Hartmannů / Willkommen bei den Hartmanns (2016 ...
Vítejte u Hartmannů je totiž komedií, která si nebere servítky a docela otevřeně mluví o uprchlících v Německu. Nejlepší je, že máma Hartmann je zastánkyně a táta Hartmann už toho všeho dění má tak trochu plné zuby.
Vítejte u Hartmannů, SledujFilmy.Online
U Hartmannů se stále něco děje: vše začne tím, že se Angelika po návštěvě uprchlického domova rozhodne „adoptovat žadatele o azyl Dialla, k velké nevůli svého manžela.
Vítejte u Hartmannů (2016) online ke zhlédnutí - Filmy ...
Vítejte u Hartmannů U Hartmannů se stále něco děje: vše začne tím, že se Angelika po návštěvě uprchlického domova rozhodne „adoptovat" žadatele o azyl Dialla, k velké nevůli svého manžela.
Vítejte u Hartmannů - KINO ART
Vítejte u Hartmannů Willkommen bei den Hartmanns U Hartmannů se stále něco děje: vše začne tím, že se Angelika po návštěvě uprchlického domova rozhodne „adoptovat“ žadatele o azyl Dialla, k velké nevůli svého manžela.
Vítejte u Hartmannů | Film | GoOut
U Hartmannů se stále něco děje: vše začne tím, že se Angelika po návštěvě uprchlického domova rozhodne „adoptovat" žadatele o azyl Dialla, k velké nevůli svého manžela.


720p.1080p. iPhone. Český Film. Hd. Film online. Ke shlédnutí. České. Full Movie. Stáhnout. Sleduj Filmy. Download. MP4. 4k blu ray. Ke Shlednutí. BDrip. Česká. Stream.. iPad. DVDrip. Cz titulky. Český Dabing. Ke Stažení. Cz dabing. Avi. Ulozto. Watch Free. 480p. Zdarma. Celý Film