[CZ] Lída Baarová 2016 Celý Film Online

cz Lída Baarová 2016 Celý Film Online

★★★★☆

Lída Baarová má skóre 5,1 z 10, na základě 4889 recenzí



Herečka Lída Baarová je v roce 1934 pozvána do berlínských filmových ateliérů Babelsberg, považovaných za evropský Hollywood. Po počátečních potížích nakonec okouzlí i davy fanoušků v celém Německu. Tisk ji vynese na titulní strany jako jednu z nejkrásnějších žen Evropy. Užívá si slávy i náklonnosti Gustava Fröhlicha, tehdejšího idolu všech německých žen. Ten je nejen jejím partnerem před kamerou, ale stane se i jejím milencem. Obdiv neskrývá ani sám Hitler, který po návštěvě ateliérů Baarovou pozve k soukromé audienci na Říšském kancléřství. Hvězda Baarové strmě stoupá. (filmbaze.cz)


[CZ] Lída Baarová 2016 Celý Film Online

Lída Baarová

Více informací


Původní název : Lída Baarová
Země : Bangladéš
Jazyk : kabiye (kbp)
Délka : 165 minut
Žánr : fiktivní dokument
Scénář : Rawand Khalifah
Režie : Calyb Tamari

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Hareer Eryk, Lyah Mohamod
Produkce : Kristian Maithili
Hudba : Elyssia Sebastians
Kamera : Jaylea Malan
Kostýmy : Rosa Vian

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 29. listopad 1963
Produkční společnosti : Legendary Pictures
Distribuce : Fine Line
Rozpočet : 07 225 718 USD
Tržby : 33 891 662 USD

FFFILM: Recenze: Lída Baarová - 40%
Není pochyb o tom, že Lída Baarová není dobrý film. Problém je už s jeho nejzákladnějším námětem a hlavní hrdinkou, která je ničím nezajímavá naivní husička a nijak zvlášť dobrá herečka, která se díky své kráse nechává různými lidmi pasivně klátit, nebo aspoň osahávat tak dlouho, až je konec.
Krvavý závěr filmu Lída Baarová: Nahá Anna Fialová ...
Chtěla pro ně jen to nejlepší, ale nakonec se Lída Baarová (†86) stala pro svou rodinu prokletím. Matka zemřela při výslechu na infarkt, otec si kvůli ní nechal amputovat nohu a sestra Zorka Janů spáchala krvavou sebevraždu.
NoGup
Jsme profesionálové. Máme rádi věci na rovinu. Pokud možno bez dlouhých řečí. Rádi jednáme rychle, věcně, bez tzv. tanečků. Patříte-li také k lidem, které baví práce a ne průtahy kolem ní,
TDTSTUDIO – VIDEOPRODUKCE
VIDEOPRODUKCE. TDT studio [týdýtý studio] film. (zal. 1996, firma zabývající se videoprodukcí, zpracováním a výrobou video a audio pořadů).
Prvorepublikový hotel 1912 - Letohrádek sv. Vojtěch
Prožijte romantickou noc v jednom z luxusně vybavených apartmánů nebo pokojů nesoucí se v prvorepublikovém stylu. Prožijte noc jako za starých dobrých časů.


Watch Free.. iPhone. Sleduj Filmy. DVDrip. Cz titulky. iPad. Český Film. 4k blu ray. Avi. Česká. Stream. Český Dabing. Ke Stažení. Ulozto.1080p. Hd. Cz dabing. BDrip. Film online. MP4. Stáhnout. Download. Celý Film. 720p. Ke shlédnutí. Zdarma. České. Full Movie. 480p. Ke Shlednutí