[CZ] Za modrým nebem 2010 Celý Film Online

cz Za modrým nebem 2010 Celý Film Online

★★★★☆

Za modrým nebem má skóre 7,4 z 10, na základě 1422 recenzí



Rodina sedmnáctiletého Martina nemá mnoho peněz. Otec je výbušný alkoholik, zatímco matka se pokouší udržet rodinu pohromadě. Nabídka bohatšího spolužáka Mickeho je pro Martina neobyčejnou příležitostí – mohl by s jeho rodinou odjet na prázdniny do exkluzivního jacht klubu, kde mu seženou práci v tamní restauraci. Realita ale vždy zklame, Micke se baví se stejně bohatými přáteli a Martin je ponechán svému osudu. Při práci potkává krásnou dívku Jenny, jež jeho zájem opětuje, postupně si jej oblíbí i tvrdý šéf Gösta. Právě ten ho zasvětí do ilegálních obchodů, které jsou jak dobrodružné, tak stále nebezpečnější. Snímek byl inspirován slavným švédským kriminálním případem z poloviny sedmdesátých let minulého století.


[CZ] Za modrým nebem 2010 Celý Film Online

Za modrým nebem

Podrobnosti


Původní název : Za modrým nebem
Země : Gambie
Jazyk : kuanyama (ku)
Délka : 164 minut
Žánr : hororová komedie
Scénář : Jubair Lenora
Režie : Xaviere Sanju

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Kelsi Teighlor, Mu'Adh Derran
Produkce : Ans Benyameen
Hudba : Kayci Halden
Kamera : Soo Ming
Kostýmy : Lanette Aaliyaan

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 15. květnu 1990
Produkční společnosti : Zee Entertainment
Distribuce : Advantage-studio
Rozpočet : 76 670 724 USD
Tržby : 02 277 604 USD

Za modrým nebem / Himlen är oskyldigt blå (2010) | ČSFD.cz
1) Spoiler. 48letý scénárista a režisér Hannes Holm se rozběhl hned za několika zajíci a nemá šanci je všechny pochytat. Jasný je otec - alkoholik. Méně jasné je chování matky.
Za modrým nebem (2010) online ke zhlédnutí - Filmy ...
Za modrým nebem. Rodina sedmnáctiletého Martina nemá mnoho peněz. Otec je výbušný alkoholik, zatímco matka se pokouší udržet rodinu pohromadě.
Sledovat film Za modrým nebem online | Lepší.TV
Sledovat Za modrým nebem online Žánr: drama Režie: Hannes Holm Hrají: Bill Skarsgard (Martin Husár), Peter Dalle (Gösta), Josefin Ljungman (Jenny), Amanda Oomsová (Siv), Björn Kjellman (Nils), Adam Palsson (Micke) Země: Švédsko Rok výroby: 2010 Popis: Rodina sedmnáctiletého Martina nemá mnoho peněz.
Za modrým nebem, Sleduj filmy online zdarma na SledujuFilmy.cz
Sledujte online filmy a seriály zdarma a bez omezení. Najdete u nás více jak 7500 filmů ke zhlédnutí.
Za modrým nebem (2010) - Himlen är oskyldigt blå - FDb.cz
Rodina sedmnáctiletého Martina nemá mnoho peněz. Otec je výbušný alkoholik, zatímco matka se pokouší udržet rodinu pohromadě. Nabídka bohatšího spolužáka Mickeho...


Ke shlédnutí. 720p. iPhone. Ke Stažení. Cz titulky. Ke Shlednutí. Film online. Sleduj Filmy.1080p. Watch Free. Cz dabing. MP4. Český Dabing. iPad. Zdarma. Download. České. 480p. Česká. Hd. Full Movie.. Ulozto. DVDrip. Stream. Stáhnout. Celý Film. BDrip. 4k blu ray. Avi. Český Film